Inkoopcollectief voor zonnepanelen

Nu Energiek organiseert collectieve inkoopcampagnes voor huiseigenaren in diverse Nederlandse gemeenten. In beginsel doen we dat altijd samen met de gemeente in kwestie en waar mogelijk samen met de lokale duurzaamheidsorganisatie(s).

Wij hebben ruime ervaring met het opzetten en uitvoeren van collectieve inkoopcampagnes voor zonnepanelen in diverse gemeentes, zoals Bunschoten, Baarn, Venray, Buren, Neder-Betuwe en Lingewaal. Dit waren stuk voor stuk zeer succesvolle campagnes waarbij in totaal honderden woningeigenaren overstapten op zonnepanelen.

Het gebruik van zonnepanelen is voor woningbezitters de afgelopen jaren vooral financieel steeds interessanter geworden. Naast het feit dat het tot wel 15 keer meer rendement oplevert dan een spaarrekening, is het ook goed voor het milieu in de strijd tegen klimaatsverandering.

Ook voor gemeentes zijn er voordelen te behalen.  Veelal zijn duurzaamheidsdoelen geformuleerd die naar mate de tijd verstrijkt steeds lastiger te realiseren zijn. Door in samenwerking met Nu Energiek een inkoopcollectief te organiseren wordt binnen zes maanden een enorme boost gegeven aan deze zichtbare vorm van duurzame energie. Bijkomend voordeel is dat dit op termijn tot nog meer interesse in zonne-energie leidt, maar zonnepaneelbezitters ook aanzet tot verdere investeringen in duurzaamheid.

Bent u benieuwd wat wij voor uw gemeente kunnen betekenen?  Wacht niet langer, maar geef ook een boost aan het zonne-energie in uw gemeente! Neem vrijblijvend contact met ons op.

0
inkoopcollectieven
0
geïnstalleerde systemen
0
aanmeldingen
0
duurzame investeringen

Klanten over Nu Energiek

 • Wat een mooi initiatief. Ik heb de zonnepanelen aangeschaft tijdens het inkoopcollectief van Baarn Kiest Zon. En daar ben ik tot op de dag van vandaag onwijs blij mee! De daling is al super goed te zien op mijn energierekening. Het is een onwijs mooie actie. Voordelig en milieubewust!

  G. van Toorenburg
 • Alle onderdelen van het inkoopcollectief waren prima verlopen, kon niet beter zelfs! Ik heb alleen niet zoveel zonnepanelen aangeschaft dat ik alle energie wat ik verbruik, zelf opwek, maar voldoende om een flinke daling op de energierekening te zien. De beste investering die je momenteel kunt doen!

  A. de Man, Baarn
 • Ik ben super tevreden over het collectief. Er was een klein foutje gemaakt, maar dit is op de dag van installatie opgelost! Ik ben uitermate blij met de panelen en mijn energierekening is dan ook gigantisch gedaald. Ik kan nu ook elektrisch verwarmen. Het inkoopcollectief is goed voor de portemonnee én het milieu.

  Albert Vrind, Baarn
 • Ik ben zeer tevreden over het collectief. Ik heb zelfs nog 3 zonnepanelen extra laten plaatsen. Ik denk dat ik zo een drie kwart van mijn energie zelf opwek. Je moet meedoen met het inkoopcollectief. Deels voor jezelf maar ook deels voor het algemene belang om het energie probleem in Nederland op te lossen.

  A van der Neut, Baarn